Detaliile pensiunii

Pensiunea Caunita - Caras Severin

  • caunita

Nume pensiune : Pensiunea Caunita

Pensiune 100 lei pe noapte/mic dejun inclus - Moldova noua
14 dormitoare14 bai Tipareste aceasta pagina

Pensiunea Caunita

– Pensiunea Caunita se afla in apropierea comunei Sichevita, judetul Caras-Severin, pe DN 57 la 26 km de Moldova Noua, respectiv 80km de Orsova.

– Aflandu-se pe malul Dunarii, Pensiunea Caunita ofera un peisaj de poveste. Cei pasionati de arheologie vor avea ocazia sa vada ruinele cetatii Dacice aflate la mai putin de 100 m de pensiune. Comuna Sichevita straveche, asezare romaneasca cu urme de locuire înca din preistoric este una din cele mai mari si frumoase comune din judetul Caras-Severin.

– Cercetarile arheologice efectuate în perimetrul comunei de-a lungul anilor au scos la iveala materiale din paleolitic neolitic, epoca dacica, romana si evul mediu. Incarcatura istorica, imbinata cu linistea Dunarii nu poate decat sa va ofere o vacanta de neuitat. – Va asteptam la Pensiunea Caunita pentru a petrece clipe de neuitat daca sunteti in trecere sau doriti sa va petreceti concediul.

– Va punem la dispozitie camere modern amenajate cu toate dotarile moderne Tv, internet, aer conditionat.

– De asemenea restaurantul nostru va asteapta cu o gama larga de mancaruri traditionale, pe terasa sau la bar puteti servi o bautura fina sau racoritoare.

– Pe malul Dunarii in incinta Pensiunii puteti sta la soare pe plaja amenajata modern cu nisip fin si dusuri, practica sporturi nautice sau pescui. In zona puteti vizita mai multe puncte de atractie turistice.
http://www.caunita.com/

https://www.facebook.com/pages/Pensiunea-Caunita/152265931523151
SuperPensiuni

Ai vizitat acest loc ?

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent alexpopa

  • Mobil : +40 764 817 931

www.caunita.com Ai vizitat acest loc ?
Mai multe detalii

Contact

Loading...
 

Similar Properties