Detaliile pensiunii

Pensiunea Colt de Rai - Maramures

  • pensiuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee1111111111111
  • restauratn
  • restttttttttttttttttt
  • restaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • restttttttttttttttttttaaaaaaaaaa
  • rssssssssssssst
  • reeest
  • ressssssssst

Pensiune 80 lei / noapte/2 persoane - Sacel
10 dormitoare10 bai2 garaje Tipareste aceasta pagina

Pensiunea Colt de Rai

Fie că veniți singuri sau cu împreuna cu familia , stați o noapte sau o săptămână, în scop turistic sau interes de afaceri , Pensiunea Colț de Rai este una dintre cele mai bune alegeri de cazare din Maramureș!

Maramureș…
Bun venit în localitatea Săcel , unde tradițiile și obiceiurile sunt respectate cu sfințenie, iar ospitalitatea este una dintre trăsăturile specifice maramureșenilor!!!
Pensiunea Colț de Rai este situată , în pitoreasca localitate Săcel, la poalele celui mai înalt vârf muntos din Munții Rodnei, Vârful Pietrosul(2303m).

Pensiunea Colt de Rai dispune de două apartamente și 8 camere cu pat dublu sau triplu , satisfăcând cele mai înalte pretenții!!
Situată în Săcel, la 4 minute cu maşina de gară, Pensiunea Colţ de Rai oferă Wi-Fi gratuit, o grădină cu terasă la soare și facilități de grătar gratuite. Locurile de parcare sunt disponibile gratuit, iar cea mai apropiată stație de autobuz este la 50 de metri. Pentru cei interesati, pensiunea dispune de o bucatarie complet utilata, parcare proprie, living, tv in living terasa si gradina proprie. Aveti la dispozitie sa vizitati minunatele atractii din comuna Sacel cum ar fi : Izvorul Albastru al Izei si pestera care izvoraste din Muntii Rodnei; atelierul de ceramica a lui Tanase Cocean ; atelierul lui Grigore Tulean renumit pentru obiectele miniaturale din lemn si atelierul de masti populare a lui Vasile Susca. La Moisei puteti vizita Manastirea Moisei cu praznicul ‘Adormirii Maicii Domului’, Monumentul si casa memoriala ridicate in cinstea celor ucisi pe nedrept in 1944.

Unitățile de cazare ale Pensiunii Colţ de Rai au TV prin cablu şi vedere la grădină și la munții din jur. Unele oferă, de asemenea, un balcon și o zonă de living.

Micul dejun este servit zilnic la pensiune. Cel mai apropiat magazin alimentar este la 1 km, iar un restaurant se află la 3 minute de mers cu maşina.
In Pensiunea Colt de Rai
Vorbim limba dumneavoastră!

Pensiunea Colt de Rai a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 8 mai 2014
Pensiune: 10 camere
http://www.coltdemaramures.ro/despre-noi.php
SuperPensiuni

Ai vizitat acest loc ?

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent Maria Livia

  • Mobil : 0748315651- 0759019602- 0749325395

pensiuneacoltderai.com.ro Ai vizitat acest loc ?
Mai multe detalii

Contact

Loading...
 

Similar Properties