Detaliile pensiunii

Pensiunea La Taticu - Maramures

  • 2
  • 8
  • 4
  • 554545_532976433392983_948051565_n
  • 10
  • 9
  • 180654_186467281377235_4172592_n
  • 7

Pensiune 120 lei pe noapte (mic dejun inclus) 
600 mp6 dormitoare6 bai Tipareste aceasta pagina

Pensiunea La Taticu

Pensiunea La Taticu, așezată într-un loc minunat, atent îngrijit de oameni gospodari, pensiunea „La Tăticu” este mai mult decât un simplu loc în care te poți odihni sau recrea, el fiind un cămin pregătit să-ți dea propria lui căldură, oferindu-i totodată sufletului și trupului tău propria-i rețetă de fericire.

 

Pensiunea este clasificată , fiind o construcţie care îmbină modernul cu rusticul, rafinamentul cu bunul gust. Dispune de parcare amenajată, 6 camere care oferă un confort deosebit de cazare, restaurant, bar, foişor, curte interioară cu grătar în aer liber.
Pensiunea La Taticu
Camerele, cu o suprafaţă mai mare decât cea standard, au baie proprie dotată cu cabină duş, uscător de păr, halat şi papuci de baie, încălzire în pardosea, minibar, TV-cablu, internet, telefon.Înconjurată de o grădină mare amenajată, Pensiunea La Tăticu se află în mijlocul câmpurilor din satul Săcălăşeni. Are restaurant cu şemineu şi terasă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi şi de parcare gratuită.

Camerele sunt confortabile şi sunt amenajate cu mobilier din fier forjat şi ţesături maro şi aurii. Au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi balcon. Unele camere includ baie privată.

Restaurantul este specializat în bucătăria românească tradiţională. De asemenea, sunt disponibile mâncăruri internaţionale clasice şi preparate la grătar.

În spatele Pensiunii La Tăticu există un lac mic, unde oaspeţii pot pescuii. Peisajul înconjurător este perfect pentru drumeţii lungi şi relaxante. În grădină se găseşte un loc de joacă, precum şi o mică grădină zoologică de păsări, cu numeroase specii.

Baia Mare se află la 6 km, iar la staţiunea de schi Cavnic se poate ajunge în mai puţin de 30 de minute cu maşina.
Pensiunea La Taticu
Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Săcălăşeni! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Săcălăşeni! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Vorbim limba dumneavoastră!

Pension La Taticu a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 13 oct 2011
B&B: 6 camere
http://www.lataticu.ro/

SuperPensiuni

Ai vizitat acest loc ?

Facilitati

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent Chiorean Corina

  • Birou : 0372-717.526
  • Fax : 0262-218.443

www.lataticu.ro Ai vizitat acest loc ?
Mai multe detalii

Contact

Loading...
 

Similar Properties