Detaliile pensiunii

Pensiunea Leaganul Bucovinei - Suceava

  • Pensiunea_Leaganul_Bucovinei_Suceava

Nume pensiune : Leaganul Bucovinei

Pensiune 100 lei pe noapte - Bucovina
14 mp10 dormitoare10 bai1 garaj Tipareste aceasta pagina

Pensiunea Leaganul Bucovinei

Pensiunea Leaganul Bucovinei,ofera cazare în Suceava, în nord-estul Romaniei, vechea capitală a statului Moldova, unde a domnit marele Ștefan, apărătorul creștinismului, ctitorul a numeroase obiective turistice actuale.
Restaurantul cu interior de lemn pictat, ofera bucatarie traditionala si vegana si este disponibil in cladirea principala a la carte.
Pensiunea Leaganul Bucovinei, situata la 15 min. de centrul nou, aproape de complexul Metro si de zona de lacuri (pentru pescuit si plimbari), Pensiunea „Leagănul Bucovinei”*** se afla într – o atmosferă de bucurie și pace a naturii și a grădinii, la 40 km. de Mănăstirea Voroneț.
Zona manastirilor si tinutul bio al Bucovinei, are o concentratie de 39 de schituri si manastiri, cu moaste sfinte si pictura murala, patrimoniu UNESCO.
Pensiunea „Leagănul Bucovinei”*** ofera tururi care includ privelisti din Bucovina si manastirile pictate cu influente renascentiste, datand din sec. XV cu faimoasa „Judecata de Apoi” (sau a doua venire a lui Isus) la Manastirea Voronet, si faimoasa „Scara virtutilor” la manastirea Sucevita.
http://www.leaganulbucovinei.com/pensiunea.php

Ai vizitat acest loc ?

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent Alina Breaban

  • Mobil : 0740 828 888

www.leaganulbucovinei.com Ai vizitat acest loc ?
Mai multe detalii

Contact

Loading...
 

Similar Properties