Detaliile pensiunii

Pensiunea Maramures - Maramures

  • 4
  • 2
  • 5
  • 11
  • 20
  • 18

Pensiune 700 lei 100 noapte - Ocna Sugatag
12 dormitoare8 bai Tipareste aceasta pagina

Pensiunea Maramures

Pensiunea Maramures la un pret foarte acceptabil intr-o zona fantastica, incarcata de traditie, avem mancare, port, zone, muzica, oameni superbi.
Situată într-o zonă pitorească și liniștită, Pensiunea Maramureș oferă unități de cazare cu internet Wi-Fi gratuit, grădină cu foișor și restaurant cu preparate din bucătăria tradițională.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon. La cerere sunt disponibile uscător de păr, papuci și halate de baie.

Oaspeții de la Pensiunea Maramureș pot proba diferite costume populare tradiționale puse la dispoziție de către gazdă,q iar la restaurant pot savura preparate din regiunea maramureșeană.

La 1 km se află cea mai apropiată stație de autobuz precum și magazine alimentare. Gara din Sighetu Marmației este la 20 km. Până la faimosul Cimitirul Vesel sunt 35 km.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Ocna Şugatag! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Vorbim limba dumneavoastră!

Pensiunea Maramures a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 10 iul 2013

https://www.facebook.com/Maramurespen/
SuperPensiuni

Ai vizitat acest loc ?

Facilitati

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent Marian Tepei

  • Mobil : 0746 984 943

Pensiune Maramures la un pret foarte acceptabil intr-o zona fantastica, incarcata de traditie, avem mancare, port, zone, muzica, oameni superbi. Ai vizitat acest loc…
Mai multe detalii

Contact

Loading...
 

Similar Properties