Detaliile pensiunii

Pensiunea Noroc si Fericire - Mures

 • 003
 • 007
 • 010
 • 013
 • 012
 • 021
 • 024
 • 026

Pensiune 140 lei pe noapte - Targu Mures
6 dormitoare9 bai6 garaje Tipareste aceasta pagina

Pensiunea Noroc si Fericire

Pensiunea Noroc si Fericire aflata pe Str. Mihai Eminescu Nr. 34, la doar 5 minute de centrul orasului, Pensiune Noroc si Fericire este o alegere potrivita pentru cei care doresc sa uite de stresul si agitatia orasului, si in acelasi timp sa regaseasca linistea caminului.

Odata cazati la Pensiune Noroc si Fericire, traseele spre obiectivele turistice sunt usor de urmat deoarece atat Cetatea Medievala, cat si Teatrul National se afla in proxima vecinatate a pensiunii. Piata Trandafirilor se distinge prin arhitectura Palatului Culturii si a cladirii Palatului Administrativ, dar si prin parcul cu trandafiri din centrul orasului. Palatul Culturii, un punct important de atractie turistica, gazduieste Muzeul de Istorie, Muzeul de Arta, Sala Oglinzilor, Bibloteca Judeteana, Filarmonica Targu Mures.
Pensiunea Noroc si Fericire
Pentru cei dornici sa viziteze lacasuri de cult in Targu Mures pot gasi Catedrala Ortodoxa in Piata Trandafirilor), Biserica Reformata (in Cetatea Medievala), Biserica Romano-Catolica in Piata Trandafirilor), Biserica de piatra si cea de lemn (in apropierea Cetatii) precum si Templul Israelit (in apropiere de Piata Trandafirilor).
Pensiunea Noroc si Fericire
Pentru relaxare si sport puteti petrece o zi placuta in complexul de Agrement Weekend aflat la 10 minute (de mers cu masina). Bazinele de inot, terenurile de tenis, baschet sau minifotbal va provoaca la arderea caloriilor, iar pe terase va asteapta o oferta variata, de la mititei pina la cel mai pretentios meniu.

La 10 minute de mers cu masina, puteti face o plimbare relaxanta la Platoul Cornesti, acesta fiind inconjurat de o vasta padure de stejar si carpen. Situat la cea mai inalta cota a orasului, Platoul deschide o larga panorama asupra orasului si vaii raului Mures, iar iubitorii de natura si drumetii pot urma aici numeroase mini – trasee.

Pensiune Noroc si Fericire are o locatie excelenta, de aici avand acces rapid atat la zona culturalo-istorica a orasului Targu Mures cat si la zona comerciala.

Pensiunea ofera atat turistilor cat si oamenilor de afaceri relaxare si confort.
Tarife in timpul saptamanii cu mic dejun inclus: 1 persoana – 120 Ron 2 persoane – 165 Ron 3 persoane – 180 Ron 4 persoane – 230 Ron 5 persoane – 250 Ron Tarife in weekend cu mic dejun inclus: 1 persoana – 120 Ron 2 persoane – 185 Ron 3 persoane – 210 Ron 4 persoane – 250 Ron 5 persoane – 270 Ron
http://www.pensiunenorocsifericire.ro/


SuperPensiuni

Ai vizitat acest loc ?

Facilitati

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent LuchianB

 • Birou : 0265210013
 • Mobil : 0745764658
 • Fax : 0265210013

www.pensiunenorocsifericire.ro Ai vizitat acest loc ?
Mai multe detalii

Similar Properties