Detaliile pensiunii

Pensiunea Solyomko - Covasna

  • Panzio 2
  • Panzio 3
  • Panzio 4
  • Panzio 5

Pensiune 70 lei Pe noapte - Baile Tusnad

Pensiunea Solyomko

Pensiunea Solyomko situată de-a lungul râului Olt şi la poalele sudice ale Munţilor Harghitei, într-un peisaj pitoresc al regiunii Trei Scaune, comuna Bixad este una dintre cele mai atractive localităţi ale judeţului Covasna care vă aşteaptă şi pe dumneavoastră, dragi vizitatori, pentru o vacanţă de neuitat!

Dacă doriţi să vă relaxaţi într-un loc cu atmosferă familială, Pensiunea sau Vila Sólyomkő este alegerea ideală. Casele noastre de oaspeţi oferă vizitatorilor ambianţa liniştită şi paşnică a Ţinutului Secuiesc. Pe parcursul ultimilor ani, am fost onoraţi să avem ca oaspeţi numeroase personalităţi publice din ţară şi din străinătate.

În imediata vecinătate a comunei Bixad se află Băile Tuşnad, la mai puţin de 18 km distanţă lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din Europa, la 16 km Băile Bálványos, la 30 km municipiul Sfântu Gheorghe, la 36 km municipiul Miercurea Ciuc, iar la 37 km distanţă este situat Târgu Secuiesc, unul dintre cele mai frumoase oraşe secuieşti, cu o atmosferă unică.

Vă invităm să ne treceţi pragul cu încredere! Vă aşteptăm cu adevărata ospitalitate secuiască, având doisprezece ani de experienţă în domeniu.
Bixad, situat in peisajul al regiunii Trei Scaune, marginit de partea inferioara Muntelui Harghita, pe cursul raului Olt, este unul din cele mai attractive sate din judetul Covasna – va asteapta si pe dumneavoastra sa petreceti o vacanta de neuitat!
In imprejurimile Bixadului sunt a sumedenie de atractii turistice magnifice, ca de exemplu: Lacul Sfanta Ana 18 km, Baile Balvanyos 16 km, Baile Tusnad 5 km, Targu Secuiesc 37 km, Ozunva BAi 17 km.
Pensiunea Solyomko va asteapta cu ospitalitate, preturi acceptabile si flexibile.
Imprejurimile va vor oferi impresii unice pe care nu le veti intalni altundeva.
Daca ne vizitati, veti fi intampinati de un loc cu o atmosfera calda, primitoare, buna dispozitie, programe agreabile, mancaruri speciale, traditionale, gatite la comanda.
http://www.solyomko.ro/despre-noi/
SuperPensiuni

Ai vizitat acest loc ?

Localizarea pe harta a pensiunii

Agent Szakacs Istvan

  • Mobil : 0722 374 171

www.solyomko.ro Ai vizitat acest loc ?
Mai multe detalii

Contact

Loading...
 

Similar Properties