Detaliile pensiunii

Pensiunea Varlaam - Buzau

Nume pensiune : Varlaam

Pensiune 80 lei pe noapte - Intorsura Buzaului
14 dormitoare12 bai12 garaje Tipareste aceasta pagina

Pensiunea Varlaam

Pensiunea Varlaam va ofera conditii pe masura celor 3 stele pe care le detine, confort si atmosfera placuta, atat in cadrul pensiunii cat si la foisorul special amenajat langa raul Basca Mare. Pensiunea are 40 de locuri, oaspetii nostri putand lua masa in restaurant sau vara chiar pe terasa din curte.
“Totul a pornit de la o mica casa de vacanta pentru familie construita de un bucurestean in curtea copilariei lui. Dupa cativa ani, mica casa de vacanta s-a transformat incetul cu incetul intr-un hotel in adevaratul sens al cuvantului tocmai pentru a va putea bucura si dumneavoastra de aceasta zona umbrita de copaci seculari, cu sate ingropate in gradini parca rupte din rai si cu nenumarate atractii turistice.” (Formula AS)

Pensiunea Varlaam*** va ofera conditii pe masura celor 3 stele pe care le detine, confort si atmosfera placuta, atat in cadrul pensiunii cat si la foisorul special amenajat langa raul Basca Mare. Pensiunea are 40 de locuri, oaspetii nostri putand lua masa in restaurant sau vara chiar pe terasa din curte.

Ne bucuram de fiecare data cand avem musafiri copii si de aceea ii tratam pe masura, oferindu-le un spatiu numai si numai al lor, unde se pot juca in voie.

Pe durata sederii dumneavoastra puteti beneficia de internet gratuit de mare viteza.

Descoperiti un tinut salbatic din Muntii Buzaului, la poalele Varfului Penteleu! Aici puteti petrece o vacanta de neuitat in aer curat de munte, departe de poluarea si zgomotul oraselor
http://www.pensiunea-varlaam.ro/

Ai vizitat acest loc ?

Facilitati

  Localizarea pe harta a pensiunii

  Agent Pensiunea Varlaam***

  • Birou : +40 238 542 913,
  • Mobil : +40 744 380 825

  www.pensiunea-varlaam.ro Ai vizitat acest loc ?
  Mai multe detalii

  Contact

  Loading...
   

  Similar Properties